Ed is een talent in zakelijk tekenen die gespecialiseerd is in het creëren van professionele en aansprekende illustraties voor zakelijke doeleinden. Met een scherp oog voor detail en begrip van de wensen van de klant, vertaalt Ed  ideeën en concepten naar op maat gemaakte illustraties die de boodschap van het merk versterken.

Zakelijk tekenaar

ZAKELIJK TEKENEN

Zakelijk tekenen maakt concepten, strategieën en processen visueel.

PRAATPLATEN

levendige illustraties die ideeën en concepten omzetten in beelden.

VISUAL RECORDING

Live tekenen voegt een unieke dimensie toe aan  uw evenement

VISUEEL FACILITEREN

Ontdek de kracht van het Visueel Faciliteren

Praatplaat integraal werken

OVER MIJ..

Met behulp van boeiende visuele verhalen help ik organisaties bij het communiceren van hun boodschap. Sterke visualisaties zijn volgens mij essentieel voor effectieve communicatie en samenwerking. Mijn passie voor creativiteit stroomt door mijn aderen, of het nu door tekenen, fotografie of het leiden van teams is. De kracht van beeld is een strategie om ingewikkelde concepten toegankelijker te maken voor anderen.

Ed Post zakelijk tekenaar

RECENT WERK..

Zakelijk tekenen. Of het nu gaat om het verhelderen van zakelijke strategieën, het inspireren van teams, het samenvatten van complexe discussies of het simpelweg overbrengen van krachtige boodschappen met praatplaten

Praatplaat
Praatplaat
Praatplaat

"Ed heeft onze verwachtingen overtroffen met zijn artistieke vaardigheden. Hij heeft onze ideeën tot leven gewekt en de tekeningen waren precies wat we nodig hadden voor onze presentatie. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen."

"Wij zijn enorm tevreden met de samenwerking met Ed. Zijn vermogen om met zakelijk tekenen complexe ideeën te vertalen naar heldere illustraties heeft ons geholpen om onze boodschap effectiever over te brengen."

Ontdek de kracht van zakelijke illustraties

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!