Over mij

Ed Post, zakelijk tekenaar

Met behulp van boeiende visuele verhalen help ik organisaties bij het communiceren van hun boodschap. Sterke visualisaties zijn volgens mij essentieel voor effectieve communicatie en samenwerking. Mijn passie voor creativiteit stroomt door mijn aderen, of het nu door tekenen, fotografie of het leiden van teams is. De kracht van beeld is een strategie om ingewikkelde concepten toegankelijker te maken voor anderen. Het prikkelen van de verbeelding, het doorbreken van vastgeroeste patronen en het inspireren van mensen om nieuwe perspectieven te onderzoeken, is alles wat in mijn leven centraal staat.

Ik ben uitgegroeid tot een veelzijdige professional. Ik ben doelgericht en flexibel in mijn rol als projectleider, procesbegeleider en facilitator. Ik geloof echt in de kracht van creatief denken en nieuwe ideeën. Een aantal zakelijke tekencursussen was een keerpunt, omdat ze mijn visuele vaardigheden verbeterden en me de mogelijkheid gaven om nog meer invloed te hebben op mijn werk.

Visuele kracht voor zakelijk succes.

Als zakelijk tekenaar wil ik niet alleen tekeningen maken, maar ook verhalen vertellen. Verhalen die de communicatie, ontmoetingen en ideeën stimuleren. Visuals hebben geen einde aan de bijeenkomst; ze kunnen worden gebruikt als effectieve communicatietools en als nuttige online inhoud.

Ik ben iemand die de kracht van verbeelding erkent en waardeert, en ik wil graag deze kracht met anderen delen. Ik ben een pionier in het veld van visuele facilitatie, iemand die vastbesloten is om de wereld te laten zien dat beelden inspireren, informeren en verbinden, meer dan alleen woorden kunnen aanvullen.


Ontdek de kracht van zakelijke illustraties

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!